Voorleesontbijt

In het kader van de kinderboekenweek, ‘Aan tafel…’, was woensdag 14
oktober het voorleesontbijt. In elke groep was een voorlezer uitgenodigd.

Deze mocht eerst gezellig een hapje mee-eten en daarna een stukje voorlezen. De gasten waren in stijl gekleed en ze hadden allemaal wat meegenomen om te laten zien of te laten proeven. In de school hingen lekkere geuren van gebakken eitjes, pannenkoeken, taart, milkshakes, popcorn en soesjes. Wat een verwennerij. Ook was er in een groep nog tijd voor een Quiz en moest groep 7 op zoek naar vragen over de GVR van Roald Dahl.

In groep 1 en 2 was Eddie Kiers (hulpkok van de AH), in groep 3 was Henk Steenbergen (kok), in groep 4 was André Sijpkes (kok in het ziekenhuis), in groep 5 was Hennie Jansen (diëtiste), in groep 6 was Wemmie Schepers (bakkerij Schepers), in groep 7 was Carolien Haan (de ‘biebjuf’) en in groep 8 was Marjolein Klein (van de Taarterie). Alle gasten gingen met een, door juf Anita gemaakte, tegel van het voorleesontbijt en een bos bloemen de school uit. Allemaal hartstikke bedankt! Het was een gezellige en smakelijke ochtend.

Klik hier voor de foto’s.