Sport- en speldag 2009

9-9-09 door Frank

Op woensdag 9 september was de jaarlijks terugkerende sport- en speldag!

Samen met onze buren van ‘De Fontein’ is voor een afwisselend programma gezorgd. Voor de groepen 1 en 2 was er een voorstelling (Stoplicht) en daarna gingen zij lekker spelen in de speeltuin.

De groepen 3 en 4 zagen er spectaculair uit, want zij hadden een piraten-spelletjes-ochtend.

De leerlingen van de groepen 5 en 6 kregen sportclinics van ervaren trainers. De volgende sportverenigingen deden daar aan mee: Handbalvereniging Exito, karatevereniging Taikishin en de mountainbike vereniging ‘De Bushbikers’.

De kinderen in de groepen 7 en 8 moesten hun spierballen gebruiken. Er moesten palen, stenen en sleutels geworpen worden. Ook was er een kruiwagenrace, een touwtrekwedstrijd en een gewichttrekwedstrijd. Bij deze spelen kregen we hulp van ‘De Roppers’ uit Dalerpeel.

Wij willen de sportverenigingen en de vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Het was een geslaagde dag!

Klik hier voor de foto’s.