Klasse!AkkerWash – maandag 26 april

Wij, groep 8 van OBS De Akker, doen mee aan Day for Change. Met een microkrediet hebben we een onderneming opgezet. Met onze onderneming, Klasse!AkkerWash, zijn we druk bezig om een Car & Bike Wash te organiseren.
We zijn ook druk op zoek naar sponsors en gelukkig hebben we er al een aantal gevonden. We hebben van verschillende bedrijven al geld en materialen gekregen. De winst die we maken met onze onderneming, gebruikt Day for Change om arme mensen in ontwikkelingslanden aan een microkrediet te helpen. In veel gevallen is zo’n microkrediet voor hen het begin van een nieuw leven.

Kom maandag 26 april naar de parkeerplaats bij sporthal Broekveld te Sleen, steun het goede doel en laat uw auto en of fiets wassen!

De autowasstraat is open van 9.00 tot 11.30 uur, 5 euro per auto

De fietswasstraat is open van 13.30 tot 15.00 uur, 2 euro per fiets

Kijk ook op www.dayforchange.nl (voor meer informatie over het project) en http://klasseakkerwash.hyves.nl/ (wordt lid van onze hyve!).