Groepen

Groep 1 en 2: Spannend hoor! Je bent 4 jaar geworden en nu mag je naar school! We beginnen elke dag met de inloop en daarna de kring. Daarna mag je kiezen in welke “hoek” je iets wilt gaan doen.

Groep 3: In groep 3 moet je flink aan het werk! We leren lezen met ‘Veilig leren lezen’ en je leert ook nog hoe je al die woordjes moet schrijven. Met het “klik-klak boekje” ontdek je, dat je met losse letters nog veel meer woordjes kunt maken.

Groep 4: Je weet nu hoe je moet lezen, maar begrijp je het ook? Dit jaar leer je daar van alles over. Je leert rekenen tot 100 en dit jaar kun je je prijzenkast uitbreiden met een “tafeldiploma”!

Groep 5: Dit jaar krijg je een paar nieuwe vakken. We gaan nu echt geschiedenis leren, we gaan terug in de tijd. Wisten jullie dat wat gisteren gebeurde nu al geschiedenis is?

Groep 6: Als je bij ons de klas binnenkomt, zie je ons misschien met verschillende dingen aan het werk. We hebben namelijk een weektaak! Hierop kunnen we zien, wat we deze week allemaal moeten doen.

Groep 7: Denk je dat je alle schoolvakken al hebt gehad? Nee hoor, er zijn in groep 7 twee nieuwe vakken: Engels en werkwoordspelling. Tijdens Engelse les, leren we zinnen in het Engels te zeggen, te schrijven en zelfs te zingen: Hello!

Groep 8: Wij zitten al weer in de hoogste groep van de school. Dit jaar zetten we de puntjes op de i! Allerlei moeilijke sommen over breuken en procenten proberen we onder de knie te krijgen.