Groep 3 bezoekt de bibliotheek

Groep 3 heeft flinkt gesnoept! En wel in de biGroep 3 heeft flinkt gesnoept! En wel in de bibliotheek…klik hier voor de foto’s.
Elke maand brengt groep 3 een bezoek aan de bieb om een boekje te lenen. Daar maakt Carolien, de “biebjuf”, altijd weer een speciale gebeurtenis van met leuke voorleesboeken! Deze keer was het feest, want het was de start van de kinderboekenweek! Deze keer is het thema “Eten!”. En……dat hebben we gedaan. Lekker hoor!!bliotheek…klik hier voor de foto’s.